Osvitanova.com.ua

Київська школа економіки надає студентам можливість безплатно навчатися в університеті завдяки грантовим можливостям, які надає благодійний фонд KSE Foundation завдяки підтримці українського соціально-відповідального бізнесу, міжнародних благодійників, а також внесків сотень українців і іноземців. Кожна з програм покриває повну вартість навчання та частково проживання в колівінгу.

Для бакалаврату діють три грантові програми:

«Фінансова допомога» — можуть отримати захисники та захисниці, їхні діти та внутрішньо переміщені особи; «Академічні гранти» — можуть отримати володарі високих балів з НМТ 2022-2024 років і ЗНО 2021 року, переможці учнівських олімпіад, конкурсів, турнірів; «Come back home» — можуть отримати ті, хто вимушено виїхав за кордон після 24 лютого 2022 року та проживає за кордоном.

Детальний перелік вимог до аплікантів можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, Київська школа економіки готує спеціалістів за вісьмома бакалаврськими спеціальностями: «Бізнес-економіка», «Економіка та великі дані», «Прикладна математика», «Програмна інженерія та бізнес-аналіз», «Кібербезпека», «Штучний інтелект», «Психологія» та «Право».

Як податися на грантові програми:

1.  Заповніть заявку.

2. Заповніть аплікаційну форму, яку отримаєте на вказаний e-mail; додайте всі необхідні документи та сертифікати.

3. Очікуйте на лист-підтвердження з наступними кроками (мотиваційний лист і співбесіда з грантовим комітетом).

Також до 15 серпня включно можна податися на гранти на магістерські програми університету.

Дізнатися більше та податися на гранти на бакалаврат і магістратуру можна за посиланням. У разі виникнення запитань телефонуйте за номером +38 073 248 69 76.

*50% вартості навчання покриває благодійний фонд KSE Foundation, решту 50% можна покрити шляхом роботи в проєктах Київської школи економіки (200 годин на рік).

 

Про KSE:

KSE бере свій початок з англомовної магістерської програми з економіки, створеної у 1996 році Консорціумом економічної освіти й досліджень (EERC) і Фондом «Євразія» (Eurasia Foundation), Сьогодні ж це: університет KSE University, дослідницький центр KSE Institute, бізнес-школа KSE Graduate Business School і благодійний фонд KSE Foundation.

Kyiv School of Economics налічує 16 бакалаврських і магістерських програм з економіки, математики, ІТ, психології, права, публічної політики, урбаністики, політики пам'яті, мікро- та наноелектроніки й безпілотних літальних апаратів. Щороку студенти KSE беруть участь у програмах академічної мобільності та відвідують найкращі університети світу. Випускники KSE працюють в українських і світових топкомпаніях й установах, вступають на PhD до найвпливовіших університетів.

Міжнародну академічну раду KSE очолює лауреат Нобелівської премії Роджер Майєрсон, а викладачі та дослідники регулярно публікуються в найкращих світових наукових журналах.

Поширити у соц. мережах: