Раз на тиждень ми відправляємо для вас дайджест з найкращими публікаціями

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Школа

Центр підготовки до ЗНО “11-А” відкрив свої перші двері у січні 2020 року. Вже тоді ми поставили собі ціль створити в Україні такий освітній центр, який стане комфортним варіантом навчання для сучасного учня.

Робимо так, щоб для ЗНО на 200 балів вам треба було лише відвідувати наші класи, а не їздити до репетиторів у різні кінці міста 😉

Карантин вплинув на те, як ти сприймаєш матеріал?
Наш центр має функцію онлайн навчання, якщо ви звикли до комунікації через соцмережі.

Онлайн-групи так само успішно готуються до ЗНО. Займаємося у реальному часі на платформі Zoom, а також відстежуємо прогрес учня за допомогою спеціально розробленого Телеграм боту, який нагадує коли і що треба виконати. У звичайному житті це називається репетиторство, ми ж називаємо процес підготовки до ЗНО пригодою для учнів.


Вікові групи

Середня школа (10 - 15 років)

Старша школа (15 - 18 років)


Атестат державного зразка

Школа не надає державний атестат


Додаткові умови:

Формат навчання

Майстер-класи

Матеріальна база

У місті

Мови

Українська

Інші сервіси

Підготовка до ЗНО з української мови, Підготовка до ЗНО з математики, Підготовка до ЗНО з біології, Підготовка до ЗНО з Історії України, Підготовка до ЗНО з біології, Підготовка до ДПА


Залишити відгук

0/2000 символів використано

Коментарі 1


avatar

Юлія

Ми готувались до ЗНО 2020-2021 навчальний рік. Спочатку пробували займатись з індивідуальними репетиторами, але з різних предметів до вчителів доводилось їздити по всьому місту. Вирішили спробувати Центр Підготовки до ЗНО 11А. Після першого заняття син сказав, що буде ходити лише туди і то зі всіх предметів. Пізніше до нього приєдналось декілька однокласників. Діти просто в захваті. Кажуть, що вчать дуже легко і доступно. Молодий викладацький склад дітям дуже імпонує.


Якщо ви зареєстрований користувач і хочете додати коментар то вам потрібно увійти, або ви можете додати коментар нижче анонімно.

Адреса

м. Хмельницький, вул. Старокостянтинівське шосе, 26

+38 (097) 095-88-13

https://11a.com.ua

https://www.facebook.com/11a.com.ua

Написати повідомлення

Карта