Раз на тиждень ми відправляємо для вас дайджест з найкращими публікаціями

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Садок

Wonder Kids — це приватний дитячий садочок, де ваша дитина отримує дещо більше за комплексне піклування і всебічний розвиток. Адміністрація закладу старанно і з максимальною відповідальністю підійшла до формування колективу. Як наслідок, з вашою малечею працюватиме не просто колектив фахівців-педагогів, а перш за все люди, для яких виховна діяльність є покликанням.

У Wonder Kids триває набір на наступний навчальний рік.
Запрошуємо батьків на екскурсію по закладу!

Приватний дитячий садок Wonder Kids забезпечує дошкільну освіту для діточок віком від 3 до 6 років. Батьки можуть обрати для своєї дитини:

• групу повного дня;
• групу раннього розвитку з короткотривалим перебуванням;
• групу підготовки до школи.

Який би формат ви не обрали, будуть відчутними переваги дитячого садочка Wonder Kids:

• Офлайн-формат виховання означає, що на відведений термін ви залишаєте дитину під надійним наглядом, щоб присвятити себе нагальним справам.
• Безпека — це цілодобова охорона і відеоспостереження і, звісно ж, обладнані укриття на випадок «Повітряної тривоги» у місті.
• Органічне й розмаїте харчування — на кухні закладу працюють професійні кухарі, що впорядкували повноцінне 4-разове меню.
• Особлива увага до простору й інтер’єру, де перебувають діти. Меблі — ортопедичні й ергономічні, оздоблення — у життєрадісній палітрі, надзвичайна увага до чистоти приміщень.
• Виховання дошкільнят як всебічний процес, де увага приділяється і розвиваючим заняттям, і персональним інтересам, захопленням дитини, і способу її комунікації з однолітками.

Додаткові послуги, якими можна скористатися:

• Літні мовні, пошуково-дослідницькі, мистецькі та спортивно-оздоровчі табори.
• Індивідуальний супровід вихованців поза закладом.
• Розвиваючі та творчі студії.
• Розвозка малечі «Шкільний автобус».
• Страхування вихованців.

Більше інформації про основні й додаткові послуги дитячого садка ви можете дізнатися на сайті: kids.ilmaup.com.ua.


Вікові групи

Дошкільна (0 - 6 років)


Атестат державного зразка

Школа не надає державний атестат


Залишити відгук

0/2000 символів використано

Коментарі 12


avatar

Марина

Мы с моей Сонечкой уже год как в детском садике Wonder Kids и оплатили уже следующий год. Ребенок счастливый, у неё тут друзья, любимая воспитательница, никакие перекусы с собой не пакую, вообще не заморачиваюсь – все там! В воздушные тревоги я за ребенка тоже спокойна, их переводят в бомбоубежище и там развлекают, разные игры у них.


avatar

Ольга Петренко

Wonder Kids — хороший детский сад, с государственными и рядом не стоял. Частных садиков мы потестили штук шесть, здесь понравилось больше всего. Сын уже второй год в Wonder Kids ходит, ни одного приключения, ни одной жалобы придумать не могу. Так что рекомендую!


avatar

Неля

Дуже дякую Wonder Kids, що моя доця з дуже непростим характером і світосприйняттям тепер набагато впевненіша у собі. В школі їй тепер добре, вона стала контактнішою. Думаю, в державних закладах на такій результат марно було б претендувати.


avatar

Лариса

Моя дитина та я в захваті від садочка!!! Постійно говорить про творчі майстер-класи та активності. Приносить ледь не щодня якусь поробку))


avatar

Анфиса

Воспитатели в ВандерКидс замечательные. Мой сыночка вот уже второй год как ходить сюда будет, он ребенок непростой, вередун, но из садика обычно забираем в хорошем настроении, хоть и устраивает иногда воспитателям вырванные годы. Спасибо им за чуткость и отзывчивость!


avatar

Анастасия

У меня малышка непростая, с характером. К садику привыкала непросто, но здесь такая обстановка и такой подход, что растопили даже ее строгое-придирчивое сердечко :) Спасибо любимым воспитателям за их труд!


avatar

Рита

Коли моя дитина у Wonderkids, моє серце спокійне. Знаю, що там надійне бомбосховище, що протягом дня діткам приділяється належна увага, що за ними там доглядають і вони там добре харчуються. Не знаю навіть, що ще й додати, там справді все на вищому рівні.


avatar

Єкатерина

Wonder Kids однозначно вартує своїх грошей. Звісно, що недешево, але на дітях не економлять, а тут видно що малеча розвивається, харчування п’ятиразове і ремонт чудовий, дитячі майданчики класні. Загалом, дуже і дуже рекомендую.


avatar

Дарина

Класний садочок, я сходила на ознайомчу «екскурсію», думаю, ми з чоловіком таки віддамо сюди свою доньку, хай тільки-но ще трошки підросте.


avatar

Снежана

Столько мучений и головняка было у нас с младшим сыном и его произношением. Переживали, что так и не перестанет “глотать” буквы. Занимались с педагогами, но всё без толку. Благодаря постоянному посещению Wonder Kids и терпеливым преподавателям наконец сдвинулись с мёртвой точки. Спасибо вам!


avatar

Ангелина

После двух лет в Wonder Kids малышка с легкостью поступила в школу, и с адаптацией проблем почти не было. Мы очень довольны, спасибо воспитателям!


avatar

Вікторія

Питанням вибору дитячого садочка почала перейматися, коли дитині виповнилося 1,5 роки. Ще за 1,5 роки промоніторила купу інфи, переговорила з усіма батьками на майданчику. Зупинила вибір не просто на приватному закладі, а саме на WonderKids, тому що там надзвичайна обстановка, чуйні вихователі, цікаві навчально-виховні програми. Знаю, що мій відгук може здатися не надто переконливим для молодих батьків, але завітайте у заклад і все побачите на власні очі


Якщо ви зареєстрований користувач і хочете додати коментар то вам потрібно увійти, або ви можете додати коментар нижче анонімно.

Адреса

вул. Фрометівська, 2, корпус 16

+38 (097) 227-19-85

+38 (067) 232-39-62

http://kids.ilmaup.com.ua/

Написати повідомлення

Карта