Osvitanova.com.ua

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Школа

Навчаємо дітей з 1-го по 11-й класи з 2015 року!
Ми одна з перших та найбільших дистанційних середніх шкіл в Україні!

Вчимо, як і у звичайній «живій» школі, за програмами, затвердженими МОН України. Навчальний процес відбувається на власній онлайн-платформі — одній з небагатьох, рекомендованих МОН України для використання у загальноосвітніх школах.
Наші вчителі та методисти розробили унікальні матеріали та доповнення до стандартної програми, які дозволяють ефективно засвоювати матеріал та формувати всі необхідні навички дистанційно 📲

Батьки розуміють і знають, що відбувається із навчанням їхньої дитини. Ви можете спостерігати весь навчальний процес. Оцінки у щоденнику, план проходження шкільної програми, як відбувається спілкування з вчителями тощо 📈
А якщо у вас виникли питання чи проблеми, намагаємося вирішити їх протягом одного робочого дня. В нас інакше не буває 📆

Так само як і у звичайній школі, видаємо всі необхідні документи: табелі, свідоцтва про середню та повну освіту. Медалі... золоті та срібні... якщо ви, звичайно, провели шкільні роки з користю.
📍 Ми – Ліцей. Тому маємо старші 10-11 класи з поглибленим вивченням предметів: математики, історії, англійської та біології. Це означає, що ми серйозно готуємо до НМТ.
Більше того, поглиблене вивчення предметів у нашому Ліцеї допомагає не лише набрати високі бали під час тестування, а й легко навчатися вже після виступу у ЗВО.
І як же без «позакласної роботи»! Цікавої, корисної й абсолютно безкоштовної! Факультативи, олімпіади, масштабні міжпредметні проєкти, які збирають сотні та сотні анґстремерів. Тут звичайні шкільні предмети починають грати новими фарбами і приносити радість від спілкування зі знаннями.

Поширити у соц. мережах: